Ознака: сечење

Локална самоуправа

Денеска на Водно симболично ќе се сече бадниково гранче

Во пресрет на православниот Бадник, денеска во месноста Говрлевска Краста, на јужните падини на Водно, ќе биде организирана традиционалната средба на скопјани со кумот и здравичарот на Бадник 2017. Организатор […]