Ознака: сеќавање

Живот

Кога заминува некој драг, не боли смртта, туку боли се она што доаѓа потоа…

Кога заминува некој драг, не боли смртта, туку боли се’ она што доаѓа потоа. Боли празнината, која никогаш нема да биде пополнета…Боли неможноста уште нешто да се направи за него. […]

Сцена

Цели 11 години од последниот концерт на Тоше Проески

Цели единаесет години… Останаа само убави спомени и сеќавања. Спомени и сеќавања кои никогаш нема да избледат. Сеќавања на нешто убаво, нешто вредно и непроценливо, нешто неповторливо. Македонија беше горда, […]