Ознака: се гушеле

Македонија

Во автобусот Скопје-Гостивар се гушеле прекубројните патниците

Во автобус на релацијата од Скопје до Гостивар имало околу 20 прекубројни патници по што граѓаните се жалеле дека се гушат. На влезот на Тетово полицијата ги симнала од автобусот „Еуро […]