Ознака: се родил

Живот

Јатко Тодев е Македонецот кој се родил во авион и добил доживотно бесплатни билети

Австралијанецот Јатко Тодев со потекло од Македонија, добил доживотно бесплатно летање со авион од авиокомпанијата ЈАТ, затоа што во 1978 година, се родил за време на летот за Сиднеј. Јатко […]