Ознака: се укинуваат

Македонија

Квотите за лекови ќе се укинуваат од 1-ви септември до 1-ви октомври

Како што денес најави премиерот Зоран Заев решението за лекови без квоти треба да стартува во периодот од 1-ви септември до 1-ви октомври, до кога надлежните работат на изнаоѓање механизми […]