Ознака: силјановска

Македонија

Најчевска: Силјановска треба да биде повикана на кривична одговорност врз основа на член 160

Реагирајки на повикот на Силјаноска до подржувачите да излезат во канцелариите на ДИК, а како потврда за нивниот придонес да си направат селфи и на тој начин да ги поттикнат […]

Коментари

Курир на Мицковски ја билда Силјановска отворено, пусти Влатко

Без преседан е билдањето на Силјановска за кандидат на „Белата палата“. Перењето мозоци е пуштено на најјако. Па некаква листа се претставува како дефинитивен знак дека интелигенцијата е зад Гордана, […]