Ознака: Синди Крафорд

Фото

Совршенство; кој би рекол дека таа наполни 47 години

Легендата во модниот свет и после толку години, се уште има што да покаже!Синди Крафорд секогаш не потсетува на ерата на вистинските супермодели, времињата кога на модните писти чекореле вистински […]