Ознака: Синиша Спасов

Вести

Постабилно снабдување со електрична енергија за Полошко

Реконструкцијата на далекуводот Скопје-Тетово, прилагодувањето на сите трансформаторски станици што ги поврзува овој линиски енергетски објект и модернизацијата на трансформаторската станица „Југохром“ во Јегуновце е со  цел да се одговори […]

Вести

Официјално вклучен реконструираниот далекувод Скопје-Тетово

АД МЕПСО денеска во Јегуновце го означи вклучување на реконструираниот далекувод Скопје – Тетово со краците кон трафостаниците во Теарце и Јегуновце со што се одговара на растечките потреби за […]