Ознака: СИНТОЛ

Занимливости

Поради поголеми мускули ризикува да остане парализиран засекогаш

Поранешен руски војник кој вбризгува масло во рацете за да тие бидат што поголеми, стана познат ширум светот.Кирил Тересин (21) има раце со обем од 24 инчи, а експертите сметаат […]