Ознака: сиромашни

Живот

Пицата во 18 век била храна за сиромашни, а потоа дошло до пресврт

Иако никој не може со сигурност да каже кога е направена точно пицата, се верува дека првата е направена на Медитеранот, каде што многу народи како Грци, Римјани и Феничани […]

Занимливости

Снимка која ја покажува разликата меѓу богатите и сиромашните

Од моментот кога е поставено на интернет пред две години ова видео не ја изгуби популарноста и важнбоста, затоа што на совршен начин покажува што значи и колкава е разликата […]

Живот

10 причини зошто не сте богати

Претпоставувате дека се работи за недоволна количинa на пари која што ја заработувате, но не се во прашање количината на парите, туку начинот на кој се однесувате кон парите во секојдневниот живот.Ова […]