Ознака: сите вработени

Живот

Им ги намалил платите, па сите вработени му дале отказ во исто време

Соственикот на “Гастропаб“ бил принуден да ги затвори своите врати откако сите 26 работници дале отказ во исто време поради одмазда предизвикана од долготрајни конфликти со него. Овој договор меѓу работниците […]