Ознака: сите функционери

Македонија

Арсовски: Ако не се смени начинот на владеење залудно е да се сменат и сите функционери

Очекувањата кои ги имаше јавноста, експертите и политичките актери од реализирање на операцијата „Метла“ по објавата на имињата на новиот владин состав не се реализираа целосно. Напротив за дел од […]