Ознака: си поднесе оставка

Македонија

Павле Богоевски си поднесе оставка

Претседателот на собраниската Комисија за мандатни прашања, Павле Богоевски си поднесе оставка од пратеничката функција. По оставката на претседателот Богоевски седницата на комисијата е прекината, а со неа во иднина ќе […]

Македонија

Латас си поднесе оставка од местото главен уредник во ТВ“Сител“

Денес Драган Павловиќ Латас соопшти дека поднесува оставка на функцијата главен и одговорен уредник во ТВ “Сител“. – Оставката ја поднесувам со цел – заштита од понатамошни притисоци кон мене како […]