Ознака: Скендербег

Коментари

ПЕТРОВСКИ СО ЛЕКЦИЈА ДО ПЛАТЕНИЦИТЕ НА СОРОС КАКО СЕ БРАНАТ ДРЖАВНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Левица и покрај тоа што се промовира како Социјално движење, се повеќе се разоткрива дека позади таа маска стои идејата за Голема Албанија и форсирање на Албанската кауза..Петровски му  објасни […]