Ознака: скокање јаже

Здравје

Зошто скокањето со јаже е одлична работа за губење калории?

Скокањето со јаже е вежба која има милиони придобивки, а како што веднаш забележуваме е подобрување на кондицијата. Фитнесот е многу важен елемент кој во голема мера ги одредува нашите […]

Нега и убавина

Скокањето на јаже е една од најефективните вежби за обликување на телото

Покрај тоа што скокањето на јаже ни била омилена игра во детството, тaа е омиленa и помеѓу спортистите. Причината се крие во фактот дека со оваа вежба за краток рок […]