Ознака: скопски мангуп

Занимливости

Скопски швалерај: Се залепив за жена тешка како „црна земја“

-Да си „швалер“ е уметност, и некои од нас ја имаат усовршено до крајни граници.Таквите луѓе уживаат во девојката со која се гледаат тајно на вистински начин, заради нив самите, […]