Ознака: Скопски маратон

Издвојуваме

Пола Скопје блокирано, автобуси пренасочени: 12.500 лица трчаат на маратон

Околу 12.500 натпреварувачи од 58 држави ќе учествуваат на 15. јубилеен Виз Ер Скопски маратон што се одржува денес низ улиците во нашиот главен град. Учесниците ќе се напреваруваат во […]

Вести

Изменет сообраќаен режим на автобусите на ЈСП поради Скопскиот маратон

Во недела во периодот од 7 до 14 часот поради одржување на манифестацијата „Скопски маратон“ ќе има изменет режим на автобуските линии на Јавниот градски превоз. ЈСП денеска информира дека промените […]