Ознака: Скопје Сити мол

Вести

Трговските центри Скопје Сити Мол, Рамстор Мол и Капитол Mол ќе работат со скратено работно време

Трговските центри Скопје Сити Мол, Рамстор Мол и Капитол Mол најавуваат дека до сега ги подржуваа сите донеси одлуки и во иднина ќе ги подржуваат сите донесени одлуки на владата […]