Ознака: Скот Неш

Занимливости

Цела година јадел храна со поминат рок: Ова што има да го каже треба сите да нè замисли

Скот Неш е основач и сопственик на американските маркети „Мамс органик“ и одлучил една година да јаде „расипана“ храна за да докаже дека роковите на траење не значат ништо. -Пиев […]