Ознака: Славењето Божиќ

Вести

Славењето Божиќ во оваа земја е опасно по живот!

Луѓето во Северна Кореја можат да бидат затворани, измачувани или убиени само поради славење на Божиќ.Дедо Мраз постои во фантазијата на децата, но за жителите на Северна Кореја тој не […]