Ознака: Славица Ангелова

Избор на уредникот

Доказ: Славица Ангелова од Кочани со сомнителна пресуда денеска е десна рака на Мицковски!!!

Сликата е од митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани на 09.12.2018 г. Во прилог е пресудата на С.А за поткуп при избори и гласање од локалните избори во 2017 година. ВО […]

Коментари

Последниот „бедем“ на Мицковски. Одбрана која сигурно ќе го одведе во „светла иднина“

Да не е тажно ќе биде комично. И тоа многу смешно. Еве ги гавазите на Мицко кои се сметаат самите себе за негови првобранители и со право да денунцираат секој […]