Ознака: Слаѓа Вујичиќ

Сцена

Со колкумина спиеше до сега? Слаѓа од Алегро Бенд има одговор!

Слаѓана Вујичиќ, пејачка од „Алегро  Бенд“, ретко зборува за приватниот живот, а овој пат ги изненади сие кога откри  неколку  свои  сексуални тајни.  Слаѓа вели  дека со  задоволство  би испипкала некоја […]