Ознака: Сливница

Вести

Сливница блесна во почетокот на сезоната

Новата плажа во  Сливница блесна во полн сјај на почетокот од новата летна сезона.Изминатиот период Министерството  за транспорт и врски во  соработка со  општина Ресен   интензивно  работеше на изградба на […]

Вести

Чавков присуствуваше на манифестацијата „Летен хепенинг 2016“ во Сливница

Да се подигне свеста на посетителите на туристичките места за самозаштита од кражби, да се делува превентивно, како би се намалил бројот на кражби на вредни предмети на плажите, како […]

Вести

ФОТО: Врие од туристи на плажата во Сливница

Плажата во Сливница, на Преспанско Езеро на голема врата се враќа на македонската туристичка карта.Целосно реновирана со ситен песок, викендов беше вистински магнет за туристите. Целосно реновирана со ситен песок, […]