Ознака: словенечки социјалисти

Вести

И покрај обидот за рушење на десницата од страна на опозицијата, помогната од словенечките социјалисти, останува на власт!

Македонската владејачка конзервативна партија ВМРО-ДПМНЕ на неделните парламентарни избори во таа поранешната југословенска република освои тесна победа, известуваат европските медиуми. Конзервативците обезбедија 51 од 120 места во парламентот, додека најголемата […]