Ознака: смола

Живот

Мистериозна црна дамка предизвика дури 1800 смртни случаи за 5 години!

Ла манха негра, црна и растеглива супстанца, првпат се појавила во 1986 година на улица во Каракас. Се обидувале да ја отстранат на разни начини, но секогаш се враќала.Црната дамка […]