Ознака: снајперист

Вести

Познат е идентитетот на снајперистот кој изврши масакр во Далас!

Полицијата во Далас, го идентификува снајперистот кој го изврши масакрот во кој животот го загубија 5 полицајци, а 12 се тешко повредени.Станува збор за 25-годишното момче Миха Х. Џонсон од […]