Ознака: Снежана Лупевска

Македонија

Снежана Лупевска за карактерот на Катица Јанева

Единствената средба со неа беше и последна. Завршивме со кавга по што реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела во мојата 25-годишна новинарска кариера. Буквално стана да […]