Ознака: соба за тага

Сцена

„Соба за тага“ ја напишал затвореник обвинет за убиство на љубовникот на својата сопруга

Еден од најголемите хитови на нашиот Тоше Проевски е музичката нумера насловена „Соба за тага“. До сега, оваа музичка нумера не ја следеше никаква историја зад нејзиното смислување, но во […]