Ознака: собирал пари

Занимливости

ФОТО: Скопјанец го собирал кусурот цели 5 години, па си купил автомобил: Еве колку пари собрал!

Сте виделе ли некогаш 2000 евра во денари? Во ситни пари или железни или монети. Од искуство знаете дека и петстотини денари во паричникот се претежок товар од кој гледате на секој начин да […]