Ознака: собир на ГДОМ

Вести

Филип Петровски: Ние сме тука собрани да му кажеме НЕ, доста е Заев

Барањата на Заев се невозможни. Собранието не може да се свика, тое е распуштено поради тоа што се закажани предвремени парламентарни избори. Тие избори се закажани по негово барање, на […]