Ознака: соби

Живот

Ставете 3 лимони во аглите од собите – звучи лудо, но животот драстично ќе ви се смени!

Многумина не веруваат во моќта на позитивното и негативното размислување или позитивната и негативната енергија. Сепак, иако не сте свесни, со своето размислување влијаете на исходот на некои ситуации во […]