Ознака: соборен рекорд

Сцена

Соборен рекордот на ТВ водител со најдолг стаж во светот

Американскиот телевизиски водител Дон Алхарт постави нов светски рекорд за најдолга кариера на водител на ТВ вести.Гинисовата книга на рекорди оваа седмица испрати потврда за новиот рекорд на Алхарт, кој […]