Ознака: Собранието на Република Северна Македонија

Вести

Ниту еден пратеник или вработен во собраниските служби нема да оди во изолација

Ниту еден пратеник или вработен во собраниските служби нема да оди во изолација поради Ковид-19 откако беше соопштено дека двајца пратеници се позитивни на вирусот. Го соопшти директорот на Центарот […]