Ознака: Собранието ќе реши

Македонија

Собранието ќе реши кои прашања ќе ги има во Пописот во 2020 година

Државниот завод за статистика, отфрлајќи ги како шпекулации сите тврдења дека следниот Попис на население ќе биде без прашањето за етничка припадност истакнува дека крајното решение за тоа кои прашања […]