Ознака: собраниска расправа

Вести Македонија

Граѓаните изразија поддршка за членство во НАТО и ЕУ со прифаќање на Договорот од Преспа меѓу Македонија и Грција, сметаат САД

САД ги поздравија резултатите од референдумот во Македонија, со кои граѓаните изразија поддршка за членство во НАТО и ЕУ со прифаќање на Договорот потпишан во Преспа. ,,САД силно ја поддржуваат […]