Ознака: собраниски камери

Вести

МВР без објаснување како снимките од собраниските камери се најдоа во медиумите

Министерството за внатрешни работи не одговара на прашањата за тоа како снимките од надзорните камери во Собранието на Република Македонија на кои е забележано отворањето на главните врати доспеале во […]