Ознака: собраќајница

Вести

Ќе се градат три подземни сообраќајници во Скопје

Носителот на листата во првата изборна единица на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Попоски ги најави трите планирани подземни сообраќајници кои се предвидени за следниот мандат на ВМРО-ДПМНЕ.-Тука […]