Ознака: совета

Живот

12 места на кои лекарите никогаш не би отишле за време на пандемијата на короновирусот

Ситуацијата со ширењето на коронавирусот се влошува низ целиот свет, така што лекарите постојано истражуваат и предупредуваат за активностите што го зголемуваат ризикот од инфекција со ковид-19. Прочитајте на кои […]