Ознака: совети

Љубов и секс

Влезете во машкиот свет

Сигурно секоја девојка многу пати се запрашала што всушност посакуваат мажите…Списанието Cosmopolitan ги праша мажите за вас…прочитајте и сигурно ќе дознаете нешто ново:   1. Во нашиот идеален живот секс […]

Љубов и секс

Само за жени: неколку трикови за жежок секс

Предиграта е можеби и најважниот дел од водењето љубов. Тоа е она слатко заедување пред самиот сексуален чин кое значително ја зголемува сексуалната возбуда, а со тоа го засилува самото […]