Ознака: советници

Издвојуваме

Во Куманово налепници на знамето

Во советот на Општина Куманово, советниците од ВМРО-ДПМНЕ со налепница во боја на која се гледа Сонцето од Кутлеш или Вергина, поранешно знаме на Р.Македонија. Претседателката на совет реагираше бурно […]

Политички партии

Обврска и чест е Египќанец да биде на листите за советници на ВМРО-ДПМНЕ

Да потсетиме има потпишан Меморандум за соработка со една моќна, силна , одговорна и принципиелна политичка партија како што е ВМРО ДПМНЕ. Идеолошки, стратешки и историски огромно мнозинство на Египќани […]

Вести

Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе

Во превработено Министерство не можат да се најдат ДВАЈЦА компетентни луѓе, кои би биле советници во кабинетот?! Чудно! Министерката јавно кажа дека ѝ било срам пред колегата од Норвешка да […]

Вести

Политичка деструкција: СДСМ во 2011-та година барале да не се субвенционира чистењето на одводните канали во Гази Баба

Членот на советот на општина Гази Баба во 2011 година, Борче Ѓеоргиевски и пред 5 години го искажал јаснот став на СДСМ против субвенционирање на чистењето одводни канали во општина […]

Локална самоуправа

Учениците во Општина Берово “заложници“ на советниците од СДСМ

105.276 евра неповратни грант средства од програмата “Еразмус +“ за која советниците од коалицијата предводена од СДСМ во Советот на Општина Берово ниту слушнале ниту знаат што е откако тоа […]

Издвојуваме

Информација за кандидатите за градоначалници и советници од сите партии

Информативниот сајт Puls24.mk ги известува сите кандидати за градоначалници и советници од сите партии, кои учествуваат во изборната кампања за локалните избори, доколку сакаат да праќаат нови информации за нивните […]