Ознака: Советот за безбедност

Вести

Мерење на температурата на учесниците пред состанокот на Советот за безбедност

Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски започна седницата на Советот за безбедност на Република Македонија, на која ќе се разгледува ситуацијата со коронавирусот и мерките кои треба да се донесат […]

Вести

Пендаровски го свика Советот за безбедност, се размислува и за вонредна состојба

Претседателот на државата, Стево Пендаровски, во понеделник во 16:00 часот закажа средба на Советот за безбедност на кој покрај стандардните членови ќе присуствуваат и министерот за здравство и првиот човек […]