Ознака: СОВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

Вести

Кремљ: Русија во ОН ќе претстави докази дека за хемискиот напад во Сирија виновни се бунтовниците

Русија пред Советот за безбедност на ОН ќе претстави докази дека вчерашниот наводен хемиски напад во Сирија всушност е последица на воздушен напад на сириската владина авијација врз згради, во […]