Ознака: Совет на Европа

Вести

Вељаноски: Советот на Европа е организацијата преку која започна европското и евроатлантското интегрирање на Република Македонија

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска во рамки на Европската конференција на претседатели на парламенти која се одржува во Стразбур, Франција, се обрати на тема „Националните парламенти […]