Ознака: Совет на Општина Битола

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува да ја манипулира битолската јавност

Советникот во Советот на Општина Битола од редовите на ВМРО ДПМНЕ Битола, Јовица Богоев, излезе со реакција.Во продолжение ја пренесуваме реакцијата во целост: Битолските либерал демократи соочени со претстојните избори […]