Ознака: СОВЕТ НА ОПШТИНА

Локална самоуправа

Општина Гевгелија го усвои буџетот за првиот квартал од годинава

Советот на општина Гевгелија денеска го усвои извештајот за извршување на општинскиот буџет во првиот квартал од оваа година, според кој реализираните приходи изнесуваат околу 100 милиони денари или 11,6 […]