Ознака: современа

Вести

Хируршката клиника „Св.Наум Охридски“ со најсовремена опрема

Нов најсовремен ендоскопскиот систем за артроскопија денеска е промовиран во Хирушката клиника „Св. Наум Охридски“ во Скопје.  Вредноста на апаратот е 8 милиони денари. Се очекува да стигнат уште три […]