Ознака: современи

Македонија

ДИК: Побрзи резултатите со користење современи технолошки апликации

На денешната седница Државната изборна комисија усвои упатство за достава на податоци од избирачките одбори до Комисијата со цел да се зголеми ефикасноста, транспарентноста и брзината на објавувањето на резултатите. ДИК […]