Ознака: соединување

Вести

Советникот на Заев предлага паралелни институции и соединување на Македонија кон Албанија

Џезаир Шаќири, познат како командант Хоџа е лицето кое Зоран Заев си го вработи како свој советник. Скандалите за неговото име секојдневно се нижат, но најмногубројни се неговите изјави од […]