Ознака: Соколарци

Локална самоуправа

Изградба на потпорен ѕид во с.Соколарци

Во општина Чешиново-Облешево во тек се градежни активности за Изградба на потпорен ѕид покрај  локалниот пат (во  нас. место Соколарци, кај селскиот дол ) .Оштетувањата на овој ѕид беа предизвикани […]