Ознака: Сокол Митровски

Вести

Состанок на градоначалникот Митровски со директорите на основните училишта

Информации за уписот во прво одделение, кој е во тек и подготвеноста на училиштата за екстерното тестирање беа дел од темите на состанокот на градоначалникот на Ѓорче Петров Сокол Митровски […]